Headlines News :

Geteborg juri lidera ZORAN MANOVIĆ, TRENER U ASIRISKI (ŠVEDSKA)

Written By maxtv on Wednesday 29 May 2013 | 19:00

Helsingborg je na prvom mestu, igra u stabilnoj formi, pa je protiv Atvidaberga veliki favorit. Motiv domaćina da ostane na čelu tabele mora da presudi na ovoj utakmici. Ester je na dnu tabele, a u ovom kolu dočekuje Geteborg, koji je za petama vodećem Helsingborgu. Mislim da je dvojka sigurna.
Iz Druge lige prvi fiks je jedinica na vodeći Erebro, na čijem terenu gostuje Estersund. Kako sada stvari stoje, domaćin je jedan od glavnih kandidata za ulazak u elitu.


ŠVEDSKA 1
ESTER - GETEBORG 2
Bromapojkarna - Malme x2
Haken - Elfsborg 12
HELSINGBORG - ATVIDABERG 1
Mjalbi - Halmštad 1

ŠVEDSKA 2
GAIS - Asiriska x
Landskrona - Brage 1
VARBERG - VARNAMO 1
Degerforš - Ljungskile 1x
EREBRO - ESTERSUND 1

„Mina” za Deportivo POSLEDNJE KOLO U ŠPANIJI 1 - ČETIRI KANDIDATA ZA JEDNO MESTO U ELITI

Šampion je Barselona, koja će sa Realom i Atletikom iz Madrida da igra Ligu šammpiona.
Za četvrto mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona bore se Valensija (65) i Sosijedad (63). Baskijci su u oba meča pobedili „slepe miševe”, tako da Valensija mora da pobedi Sevilju u gostima da bi osigurala četvrtu poziciju.

Tri ekipe ispadaju, a strepe Majorka (33), Saragosa i Selta (po 34) i Deportivo (35). U najboljoj situaciji je Deportivo, koji ako pobedi Sosijedad sigurno opstaje. Ukoliko ekipa iz La Korunje ne dobije, šansu vreba Selta (ima bolji međusobni skor od Saragose) koja mora da pobedi nezainteresovani Espanjol. Saragosa može da opstane samo ako Deportivo i Selta ne dobiju, a tim sa „Romarede” pobedi bezbrižni Atletiko. U najgoroj situaciji je Majorka, koja može da ostane u Primeri samo ako Deportivo izgubi, a Saragosa i Selta ne pobede.

Večiti za pehar JUGOSLAV VASOVIĆ, BIVŠI VATERPOLO AS, ANALIZIRA F4 LIGE ŠAMPIONA

Kao i svi u Srbiji i ja priželjkujem srpsko finale. Međutim, neće biti lako ni Crvenoj zvezdi, a pogotovo Partizanu. Najjača ekipa je Jug. Da se ne igra u Beogradu verovatno se ne bi postavljalo pitanje ko će da osvoji pehar. Iako je tim iz Dubrovnika favorit, verujem da Partizan može do pobede. Crno-beli su ove godine pokazali da znaju da igraju protiv najjačih ekipa. Domaći bazen i podrška publike sigurno će da bude vetar u leđa Partizanu.



MOJ TIP
Partizan (Srb) - Jug (Hrv) 1(h)
Crvena zvezda (Srb) - Barseloneta (Špa) 1

Silan Dalian ALEKSANDAR JEVTIĆ (JIANGCU, KINA)

Fiks kola je pobeda Daliana nad Tianjinom. Domaćin ima neuporedivo kvalitetniji sastav i očekujem da lako izađe na kraj sa „fenjerašem”.
Verujem da će Peking savladati Liaoning i uhvatiti korak za vodećima. Tim iz prestonice je nalik Crvenoj zvezdi. Tribine su mu pune, navijači strastveni i veoma je teško igrati u takvim okolnostima. Iz tog razloga, jedinica na Peking. Moj Jiangcu dočekuje Hangžu, protiv kojeg uvek igramo dobro, pa tri boda ne bi trebala da dođu u pitanje.

MOJ TIP
Čangčun - Gvangžu RF 1
Vuhan - Kingdo 1
Gvižu - Šangaj Šenhua x
Peking - Liaoning 1
DALIAN - TIANJIN 1
Jiangcu - Hangžu 1

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Football Tips - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger